CSÉPCSŐ

Cégünkről

zlet_1_014_400

Csépcső Gáz 1987-ben Révfülöpön egyéni vállalkozásként indult épületgépészeti kivitelezési munkákkal.

1997-ben a felmerülő piaci igényeknek megfelelően kibővült cégünk tevékenységi köre és elkezdődött az épületgépészeti termékek kereskedelme, családi házunk alaksorában.
A dinamikus fejlődés eredményeként 1999-ben alakult meg a mai formájában is működő Csépcső Gáz Kft. Cséplő Lajos és Cséplő Éva tulajdonosok irányításával.

Üzlet kívülről

2001 májusában költöztünk a 71-es főútvonal mellett lévő bérelt üzletünkbe.
2004 újabb fordulópont cégünk életében, mert megnyitottuk saját tulajdonban lévő kétszintes épületgépészeti szakáruházunkat bemutatóteremmel, raktárakkal és irodákkal.

Jelenleg fő tevékenységi körünk a magas színvonalú, kiváló minőségű épületgépészeti termékek értékesítése vásárlóink részére. Emellett épületgépészeti kivitelezéssel, műszaki tanácsadással és tervezéssel foglalkozunk, így komplex szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek.
Hosszú távú üzleti célunk, hogy meglévő és leendő ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek, ezért folyamatosan a legjobb minőségű és a legkorszerűbb technológiával rendelkező széles és válogatott épületgépészeti termékpalettával látjuk el őket, a megfelelő műszaki információkkal és tanácsadással együtt.

Csövek

Szervezeti struktúránk stabil, jelen pillanatban 10 fővel dolgozunk. Képzett szakember gárdánk a professzionális ügyfélkiszolgálásra és tájékoztatásra törekszik.