2010-02-11

Új szolgáltatás

kép

ALTERNATÍV FÜTÉSI MEGOLDÁSOK

A MAI VILÁGBAN A FOLYAMATOSAN EMELKEDŐ ENERGIA ÁRAK MELLETT EL KELL GONDOKODNUNK AZ ÚJ LEHETŐSÉGEK IRÁNYÁBAN.CÉGÜNK SEGÍTSÉGET NYÚJT ÖNNEK MEGTALÁLNI A LEGJOBB ÉS A LEGGAZDASÁGOSABB MEGOLDÁST .KERESSE FEL ÜZLETÜNKET.


2010-02-11

Új szolgáltatás

kép

Ökonomikus és Gazdaságos

 Átlagosan 2 kg fahulladékból előállított  pellettel lehet 1 m3 földgázt kiváltani, ami mindössze  90 Ft - ba kerül.  Ebből az kövelkezik, hogy a ma elérhető legolcsóbb automata fűtési rendszer a pellet fűtés! 

Környezetbarát  

A füstgázok nem csak a széntüzeléshez viszonyítva bizonyultak rendkívül környezetbarátnak, de még a hagyományos fatüzelésű kazánokhoz képest is alacsony a káros anyag kibocsátás
(CO < 200 mg/m3).

Hulladék-hasznosítás pellet égővel  

A pellet égőfej bármilyen biomassza alapanyagból (fa, energia fű, kukoricacsutka, stb.) készült pellettel való fűtésre kiválóan alkalmas. Ezeket az anyagokat hatékonyan hasznosítva a többi tüzelési eljárásnál lényegesen gazdaságosabb megoldáshoz jutunk.

Kinek érdemes átállni pellet fűtési rendszerre?  

Abban az estben ha új építésű ház épületgépészeti tervezése folyik mindenképpen ajánlott  a pellet fűtésben gondolkodni mivel a rendszer bekerülési ára ebben az esetben nem több mint  a földgáz  rendszerű fűtési rendszer kialakítási költsége.

Meglévő meleg vizes fűtési rendszer esetében  a pellet fűtési rendszer megtérülését, minél nagyobb négyzetméterű fűtendő terület pozitívan befolyásolja. Például ha 80 m2 területű a házunk és a fűtési számlánk havonta 35 000 Ft, ebben az esetben ha 30%-os megtakarítást veszünk figyelembe 6 év a megtérülési idő, ha hat hónapos fűtési időtartamot veszünk alapul. Ha viszont 250 m2 alapterületű két szintes családi házról beszélünk és a fűtési számlánk havonta 120 000 Ft,  ebben az esetben ha 30%-os megtakarítást veszünk figyelembe 3,5 év a megtérülési idő, ha hat hónapos fűtési időtartamot veszünk alapul. Tehát minél nagyobb a fűtendő területünk annál hamarabb térül meg a pellet fűtési rendszer.

 


2010-02-11

Pellet

kép

Pellet